Midii Guinness

Midii Guinness ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $3.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 442 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Tort Guinness Fudge Bundt cu Guinness Ganache – nu este nevoie de ochelari de bere, Săptămâna Guinness: Mousse Stout și ciocolată cu fursecuri cu fulgi de ovăz Guinness, și Mile High Guinness Brownies cu glazură Guinness Buttercream pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.