Midii fierte cu cidru cu slănină
Midii fiert-cidru cu Bacon ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 235 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de praz, slănină, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Midii fierte cu cidru cu slănină, Midii cu cidru și slănină, și Midii cremoase cu slănină afumată și cidru tare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați prazul, sarea și piperul în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați slănină, midii și cidru; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când midiile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.
Așezați aproximativ 9 midii în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci. Se toarnă aproximativ 1/2 cană de amestec de bulion în fiecare castron și se presară fiecare porție cu 1 1/2 linguriță de pătrunjel tocat.
Notă de bere: când creați această masă, nu uitați să răciți berea. Porter este un stil versatil de bere întunecată, care are un gust mai puțin carbonizat și un corp mai ușor decât majoritatea stouts. Încercați Sierra Nevada Porter (8 USD/pachet de șase) din California. Cu corp mediu, cu note de hamei de grapefruit, este suficient de ușor pentru o salată de spanac, cu arome de caramel, cafea și fum pentru a completa bulionul de slănină și midii. - Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.