Midii curry cu frite de cuptor

Reteta Curry midii cu Frites cuptor ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 689 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcovi, țelină, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Midii curry cu frite de cuptor, Al treilea fel: midii și prăjituri, și Midii Aburite-Moules Frites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți Generos o tigaie de 10 x 15 inci cu spray de ulei de gătit. Curățați cartofii și tăiați-i pe lungime în bețișoare groase de 1/4 inch. În tigaie, amestecați cartofii cu 1/2 lingură ulei de măsline.
Se presară cu 1/4 linguriță boia de ardei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; se amestecă și se întinde nivelul.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 de grade, rotind ocazional cu o spatulă largă, până când cartofii sunt crocanți și rumeniți la exterior și fragezi pentru a mușca la interior, 25 până la 30 de minute.
Între timp, într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, amestecați ceapa, morcovii, țelina, cimbru, pudra de curry și restul de 1/4 linguriță de boia în restul de 1/2 lingură de ulei de măsline până când legumele sunt limpezi, aproximativ 5 minute.
Adăugați vin și roșii și sucurile lor; se fierbe, amestecând ocazional, pentru a amesteca arome, aproximativ 5 minute. Se amestecă crme frache și se condimentează după gust cu sare și piper.
Aruncați orice midii căscate care nu se închid când le atingeți cojile.
Adăugați midii în tigaie; acoperiți și gătiți până când cojile se deschid, 8 până la 10 minute.
Puneți midii și bulionul în boluri largi.
Se servește cu prăjituri de cuptor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.