Midii cu șofran, roșii și vin peste Linguine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână linguină, vin, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Midii aburite în bulion de vin de șofran, Midii în șofran și bulion de vin alb, și Midii Aburite Într-Un Bulion De Șofran De Vin Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați șalotă și usturoi la tigaie; saut 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați șofran și roșii; gatiti 2 minute. Se amestecă vinul, pătrunjelul, piperul și sucul; aduceți la fierbere. Gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pătrunjel
șofran
Piper
Suc
Vin
4
Adăugați midii. Acoperiți și gătiți 6 minute sau până când cojile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.