Midii cu Salsa Verde ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 22 calorii. Această rețetă servește 72. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți midii, vin, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Midii cu Salsa Verde, Midii la grătar cu Salsa Verde, și Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert; adăugați midii. Acoperiți și gătiți 5 minute; amestecați ușor și gătiți încă 5 minute sau până când midiile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
2
Se ia de pe foc; se scurge și se lasă să se răcească. Aruncați orice midii care rămân închise. Detașați midii de scoici, rezervând scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
3
Combinați maioneza și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați fiecare midie într-o coajă; lingură 1 linguriță Salsa Verde peste fiecare midie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Cutie De Spaghete Uscate
5
Așezați midii pe un platou și garnisiți, dacă doriți.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.