Midii cu Salsa Verde
Midii cu Salsa Verde ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 22 calorii. Această rețetă servește 72. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți midii, vin, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Midii cu Salsa Verde, Midii la grătar cu Salsa Verde, și Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert; adăugați midii. Acoperiți și gătiți 5 minute; amestecați ușor și gătiți încă 5 minute sau până când midiile se deschid.
Se ia de pe foc; se scurge și se lasă să se răcească. Aruncați orice midii care rămân închise. Detașați midii de scoici, rezervând scoici.
Combinați maioneza și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic.
Așezați fiecare midie într-o coajă; lingură 1 linguriță Salsa Verde peste fiecare midie.
Așezați midii pe un platou și garnisiți, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.