Midii Cu Porumb, Roșii Cherry Și Tarhon

Midii Cu Porumb, Roșii Cherry Și Tarhon
Nevoie de o lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre? Midiile cu porumb, roșii Cherry și tarhon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 657 calorii. Dacă aveți midii, tarhon, boabe de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Midii Cu Chorizo Și Roșii Cherry, Midii cu Chorizo și roșii Cherry, și Cod fiert cu tarhon și roșii Cherry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista