Midii cu Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați midii cu Chorizo. Această rețetă face 4 porții cu 1230 calorii, 97G de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.76 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, midii, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, P. E.I. midii cu Chorizo, și Midii cu ardei roșu și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
De lucru, 1 la un moment dat, frecati orice pietriș din scoici sub jet de apă. Aruncați midii deschise care nu se închid cu câteva atingeri ale degetului și orice cu cochilii crăpate.
Puneți midii într-un bol cu apă rece.
Încălziți uleiul într-o oală largă mare la foc mediu-mare și adăugați chorizo. Folosind o lingură de lemn sau un masher de cartofi, zdrobiți chorizo-ul în bucăți, așa că seamănă cu carnea de vită măcinată.
Se sotează până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Scoateți chorizo într-un castron. În aceeași oală, adăugați ceapa și usturoiul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Sote 3 minute pentru a transpira. Degajează tigaia cu vinul. Trageți midii din castron și transferați-le și apa în oală, nu vă strecurați, lăsând în urmă nisip și pietriș care s-au scufundat până la fund. Se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați chorizo înapoi în oală și acoperiți. Gatiti la foc mediu pana cand midiile se deschid, 5-10 minute.
Transferați într-un bol mare de servire, presărați pătrunjel și serviți imediat.