Midii cu aromă Thailandeză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 223 calorii, 23g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $ 2.96 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați și sau, sos de pește, șalot și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Dovleac Cu Aromă Thailandeză, Midii Curry Roșii Thailandeze, și Midii Thailandeze Aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți stocul, șalotul, usturoiul, frunzele de tei și ghimbirul într-o cratiță, acoperiți și lăsați-l să se baloneze la foc moderat până la mare timp de 3 până la 5 minute sau până când aveți o mizerie groasă și moale în partea de jos a tigaiei. Verificați pentru a vă asigura că nu arde sau că se usucă prea mult pentru confort și adăugați puțină apă clocotită dacă este. Între timp, puneți midii într-o chiuvetă umplută cu apă rece ca gheața. Chuck departe orice care nu se scufunda și apoi, în timp ce le elimina, face dublu sigur de chucking departe orice care nu se închide atunci când apăsați apoi brusc. Nu m-aș aștepta să trebuiască să aruncați mulți, așa că nu vă faceți griji în mod nejustificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei
Cutie De Spaghete Uscate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ardeiul chile în amestecul din tigaie. După aproximativ 30 de secunde, sau doar suficient de lung pentru a le scoate din chiuvetă, adăugați midii și apoi aruncați peste ele 1/2 cană de apă clocotită, apoi sucul de lămâie, mirin și sosul de pește amestecate împreună. Acoperiți, dați tigaia un shake și lăsați la foc mare timp de aproximativ 3 minute, moment în care midii ar fi trebuit să se deschidă la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
Cutie De Spaghete Uscate
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați jumătate de coriandru, agitați din nou și turnați într-un castron de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se presară peste coriandrul rămas și se mănâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.