Midii Cu Aromă Thailandeză

Midii Cu Aromă Thailandeză
Midii cu aromă Thailandeză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 223 calorii, 23g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $ 2.96 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați și sau, sos de pește, șalot și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Dovleac Cu Aromă Thailandeză, Midii Curry Roșii Thailandeze, și Midii Thailandeze Aburite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Puneți stocul, șalotul, usturoiul, frunzele de tei și ghimbirul într-o cratiță, acoperiți și lăsați-l să se baloneze la foc moderat până la mare timp de 3 până la 5 minute sau până când aveți o mizerie groasă și moale în partea de jos a tigaiei. Verificați pentru a vă asigura că nu arde sau că se usucă prea mult pentru confort și adăugați puțină apă clocotită dacă este. Între timp, puneți midii într-o chiuvetă umplută cu apă rece ca gheața. Chuck departe orice care nu se scufunda și apoi, în timp ce le elimina, face dublu sigur de chucking departe orice care nu se închide atunci când apăsați apoi brusc. Nu m-aș aștepta să trebuiască să aruncați mulți, așa că nu vă faceți griji în mod nejustificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ardeiul chile în amestecul din tigaie. După aproximativ 30 de secunde, sau doar suficient de lung pentru a le scoate din chiuvetă, adăugați midii și apoi aruncați peste ele 1/2 cană de apă clocotită, apoi sucul de lămâie, mirin și sosul de pește amestecate împreună. Acoperiți, dați tigaia un shake și lăsați la foc mare timp de aproximativ 3 minute, moment în care midii ar fi trebuit să se deschidă la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați jumătate de coriandru, agitați din nou și turnați într-un castron de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se presară peste coriandrul rămas și se mănâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate45
Revista