Midii Cremoase Cu Usturoi

Midii Cremoase Cu Usturoi
Midii cremoase usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 413 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de midii, lămâie, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Midii Usturoi Cu Cremă De Curry, Midii aburite în bulion de vin alb usturoi, și Gatiti cartea: usturoi aburit midii cu porumb și Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați midiile cu o perie de legume sub apă curgătoare; aruncați orice cu cochilii rupte sau care rămân deschise atunci când sunt atinse. Într-o oală mare la foc mediu, topiți 2 linguri de unt în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați feliile de usturoi, cimbru și lămâie și gătiți până când totul s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați midii și amestecați pentru a le acoperi cu toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
4
Adăugați vinul, apoi bulionul de pui; acoperiți oala și aburiți timp de 10 până la 12 minute până când midiile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți midii din oală. Scoateți carnea din 10 midii și puneți-le înapoi în oală împreună cu untul rămas. Folosind un blender de imersie, bateți lichidul până când sosul se îngroașă și devine cremos; gustați și reglați condimentele. Împărțiți midiile rămase printre bolurile de servire și lingurați peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se servește cu multă pâine franceză crustă pentru a se înmuia în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista