Midii Cremoase Cu Usturoi

Midii cremoase usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 413 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de midii, lămâie, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Midii Usturoi Cu Cremă De Curry, Midii aburite în bulion de vin alb usturoi, și Gatiti cartea: usturoi aburit midii cu porumb și Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați midiile cu o perie de legume sub apă curgătoare; aruncați orice cu cochilii rupte sau care rămân deschise atunci când sunt atinse. Într-o oală mare la foc mediu, topiți 2 linguri de unt în uleiul de măsline.
Adăugați feliile de usturoi, cimbru și lămâie și gătiți până când totul s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Adăugați midii și amestecați pentru a le acoperi cu toate aromele.
Adăugați vinul, apoi bulionul de pui; acoperiți oala și aburiți timp de 10 până la 12 minute până când midiile se deschid.
Scoateți midii din oală. Scoateți carnea din 10 midii și puneți-le înapoi în oală împreună cu untul rămas. Folosind un blender de imersie, bateți lichidul până când sosul se îngroașă și devine cremos; gustați și reglați condimentele. Împărțiți midiile rămase printre bolurile de servire și lingurați peste sos.
Se servește cu multă pâine franceză crustă pentru a se înmuia în sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hay Shed Hill Furcă Chardonnay]()
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.