Midii Cambodgiene Aburite
Midiile cambodgiene aburite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 851 calorii, 45g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,87 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână pâine, bucăți de ananas, ulei de salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Midii A la Mariniere (midii aburite), Midii Aburite, și Midii Aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați orice midii căscate care nu se închid atunci când cojile sunt bătute.
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, amestecați uleiul și ardeii iute până când ardeii iute sunt limpezi, 1 până la 2 minute.
Adăugați bulion de pui, lapte de cocos conservat, turmeric măcinat și oțet de orez. Aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați midii, acoperiți și gătiți până se deschid cojile, 6 până la 10 minute.
Puneți midiile și bulionul în boluri largi.
Puneți bucăți de Ananas în mod egal peste midii și presărați porții cu coriandru. Condimentează după gust cu sare.
Serviți midii cu pâine pentru a se înmuia în bulion în timp ce mâncați.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.