Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii aburite cu slănină, bere și fenicul. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de slănină afumată cu mere, bere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bere-midii aburite cu slănină, Bere Midii Aburit, și Midii aburite în bere.
Instrucțiuni
1
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tocați frunze cu pene pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Carne Măcinată
2
Scoateți și aruncați tulpinile.
3
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime și aruncați miezul. Felie verticală bec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
4
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu timp de 3 minute sau pana cand este crocant, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați bulbul de fenicul, cartofii, sarea și piperul. Gatiti 10 minute sau pana cand feniculul se rumeneste usor, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Cartofi
Piper
Sare
6
Adăugați bere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; se aduce la fierbere. Se amestecă midii și fasole verde; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când midiile se deschid. Aruncați orice coajă nedeschisă. Se amestecă sucul. Împărțiți amestecul de midii în mod egal între 4 boluri și lingura bulion uniform peste midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Midii
Coji De Paste
Bulion
Suc
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
7
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de frunze de fenicul tocate.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.