Midii aburite cu slănină, bere și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii aburite cu slănină, bere și fenicul. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de slănină afumată cu mere, bere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bere-midii aburite cu slănină, Bere Midii Aburit, și Midii aburite în bere.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tocați frunze cu pene pentru a măsura 2 linguri.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime și aruncați miezul. Felie verticală bec.
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu timp de 3 minute sau pana cand este crocant, amestecand frecvent.
Adăugați bulbul de fenicul, cartofii, sarea și piperul. Gatiti 10 minute sau pana cand feniculul se rumeneste usor, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mare.
Adăugați bere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; se aduce la fierbere. Se amestecă midii și fasole verde; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când midiile se deschid. Aruncați orice coajă nedeschisă. Se amestecă sucul. Împărțiți amestecul de midii în mod egal între 4 boluri și lingura bulion uniform peste midii.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de frunze de fenicul tocate.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.