Midii aburite cu cicoare: Cozze con Cicoria

Midii aburite cu cicoare: Cozze con Cicoria
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că dați midii aburite cu cicoare: încercați Cozze con Cicorian. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 561 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți midii, cicoare, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Saut inox di cozze (midii aburite), Cozze al gratin (midii Gratin), și Cozze al Pomodoro (midii umplute) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați midii și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
4
Adăugați fulgii de chile, vinul și sferturile de lămâie, acoperiți și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți capacul și adăugați cicoarea. Înlocuiți capacul și gătiți încă 1 minut, până când midiile s-au deschis la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
6
Se toarnă într-un bol cald, se presară pesmetul și se servește cu pene de lămâie pe lateral, stropite cu uleiul de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ulei De ChiliUlei De Chili
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Într-o cratiță mică, combinați uleiul, piperul și fulgii de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se încălzește la 140 de grade F și se fierbe timp de 10 minute.
9
Scoateți din căldură și lăsați să stea peste noapte sau timp de 8 ore. Strecurați solidele.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista