Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că dați midii aburite cu cicoare: încercați Cozze con Cicorian. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 561 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți midii, cicoare, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Saut inox di cozze (midii aburite), Cozze al gratin (midii Gratin), și Cozze al Pomodoro (midii umplute) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați midii și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
4
Adăugați fulgii de chile, vinul și sferturile de lămâie, acoperiți și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți capacul și adăugați cicoarea. Înlocuiți capacul și gătiți încă 1 minut, până când midiile s-au deschis la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Cutie De Spaghete Uscate
6
Se toarnă într-un bol cald, se presară pesmetul și se servește cu pene de lămâie pe lateral, stropite cu uleiul de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ulei De Chili
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Într-o cratiță mică, combinați uleiul, piperul și fulgii de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Se încălzește la 140 de grade F și se fierbe timp de 10 minute.
9
Scoateți din căldură și lăsați să stea peste noapte sau timp de 8 ore. Strecurați solidele.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.