Midii și fenicul Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica cuburi morcov, vin, pasta de tomate, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Midie și fenicul Bisque, Mussel Bisque, și Mussel Bisque.
Instrucțiuni
1
Combinați midii și vinul în oală mare.Acoperiți; aduceți la fierbere. Se fierbe până se deschid midiile, aproximativ 5 minute (aruncați orice nu se deschide). Folosind clești, transferați la marecastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă lichidul de gătit prin strecurătoaresetați peste ceașcă de măsurare cu 8 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
3
Adăugați suficientsuc de clamă în lichidul de gătit pentru a măsura 5cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
4
Scoateți midii din scoici; așezați încastron mic. Aruncați cojile. Acoperiți midiiși se răcește până când este gata de utilizare, până la 8 ore.Se topește 2 linguri de unt în marecratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Unt
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se adauga 1 1/2 cana cuburi de fenicul si morcovul; se soteaza pana cand feniculul se inmoaie usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
6
Addshallots; saut până la moale, aproximativ 4 minute.
7
Adăugați amestec de suc de scoici, orez, pastă de roșii, cimbru și frunze de dafin. Aduceți la fierbere.Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți parțial și fierbeți până când orezul este fraged, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. Aruncă frunza de dafin. Se răcește ușor. Lucrul în loturi, piure în blender. Reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Frunze De Dafin
Cimbru
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Între timp, topiți 1 lingură de untîn tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se adaugă 1 cană cuburi de fenicul;saut până la crocant,aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Piper
10
Se ia de pe foc. faceți înainte
11
Amestecul Bisque și feniculul saut pot fifăcut cu 8 ore înainte. Se răcește ușor. Amestec Chillbisque descoperit până la rece, apoiacoperiți și păstrați la rece. Acoperire și chillfennel. Aduceți amestecul de biscuiți la foc micînainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bisque
Fenicul
12
Adăugați frișcă, coniac șimidii la amestecul de biscuiți; aduceți la foc mic.Condimentează după gust cu sare și piper. Ladlebisque în 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frișcă
Bisque
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Se presara saut cuburile de Fennel in varful biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bisque
14
Se ornează cu tocatfrunze de fenicul și pătrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
1
Încercați un vin alb crocantcu bisque. Ne place foarte accesibil
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.