Micul dejun tradițional olandez al lui Willem de Kooning
Micul dejun tradițional olandez Willem de Kooning ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Această masă de dimineață are 539 calorii, 40g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $17.49 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte și zahăr, șuncă delicioasă, pană de brânză gouda și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Mic Dejun Olandez Din Pennsylvania, Mic Dejun Tradițional Columbian (Calentado), și Mergând Olandeză: Apple-Spice Lapte Bătut Copil Olandez.
Instrucțiuni
Așezați ouăle pocate și șunca pe o farfurie.
Așezați pană de brânză pe o scândură cu un cuțit. Dacă pâinea este feliată, aranjați pe o farfurie sau serviți întregi cu cuțitul de pâine.
Serviți ceaiul cu lapte și zahăr.
Editura Palatedk a artistului
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.