Micul Dejun De Vacanță Se Coace

Micul dejun de vacanță ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 482 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați grands! straturi subțiri de biscuiți originali, cârnați de porc în vrac, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Micul Dejun Cu Brânză De Legume De Primăvară-Holiday Club, Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză, și Vacanță Yam Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, cârnați maro, ceapă și ardei grași; se scurge bine.
În castron mare, bateți ouăle. Se amestecă amestecul de brânză și cârnați. Separați aluatul în 8 biscuiți. Apăsați biscuiții în fundul vasului de copt.
Se toarnă amestecul de cârnați peste crusta de biscuiți.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când amestecul de ouă este setat și crusta este maro auriu intens. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.