Mici Fasole Verde Amandine

Mici Fasole Verde Amandine
Mici fasole verde Amandine este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, fasole minusculă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fasole Verde Amandine, Fasole Verde Amandine, și Fasole Verde Amandine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare 5 minute sau pana cand este crocanta; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu până când este fierbinte; adăugați migdale și sotati 2 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Adăugați fasole la tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Presărați fasolea cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Revista