Mic Dejun Tradițional Columbian (Calentado)
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten, fără lactate și vegetariană? Micul dejun tradițional columbian (Calentado) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 513 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți orez, ouă prăjite cu partea însorită în sus, fasole pinto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 761 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Micul dejun tradițional olandez al lui Willem de Kooning, Guacamol Columbian, și Aji (Salsa Columbiană).
Instrucțiuni
Așezați hogao, fasolea și orezulîntr-o cratiță mare, amestecați bine asigurându-vă că orezul și fasolea sunt acoperite de hogao. Gatiti la foc mediu aproximativ 15 minute sau pana cand amestecul este cald, amestecand occasionally.To serviți, împărțiți amestecul de fasole și orez în mod egal pe farfurii de servire.
Așezați chorizo și arepaîn jurul boabelor.
Așezați oul deasupra amestecului de fasole și orez.