Mic Dejun Tortilla
Micul dejun Tortillan este un fără gluten mâncare de dimineață. O porție conține 192 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortilla Mic Dejun Caserola, Tortilla Simplă Pentru Micul Dejun, și Tortilla Mic Dejun Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Mișto. Curățați cartoful; felie subțire.
Combinați 2 lingurițe de arpagic, 1/4 linguriță sare, piper, ouă și albuș de ou într-un castron; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 8 inci la foc mediu.
Adăugați felii de usturoi și cartofi; gatiti 30 de secunde, rotind usor cartoful pentru a acoperi cu ulei.
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare. Apăsați amestecul de cartofi cu o spatulă într-un strat solid în partea de jos a tigaiei.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de cartofi; gatiti 1 minut. Amestecați ușor amestecul de ouă și cartofi. Apăsați cartofi înapoi în jos în partea de jos a tigaie; gatiti 2 minute.
Coaceți la 350 timp de 7 minute sau până când centrul este setat.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin. Slăbiți părțile laterale ale tortilla din tigaie; glisați ușor pe un platou de servire.
Tăiați în 4 pene. Se acoperă cu roșii și restul de 1 linguriță de arpagic.