Micul dejun Quinoa ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 503 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de scorțișoară măcinată, extract de vanillan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Mic Dejun Quinoa, Mic Dejun Quinoa, și Mic Dejun Quinoa.
Instrucțiuni
1
Aduceți quinoa, apă, lapte, scorțișoară și extract de vanilie la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și a absorbit apa, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Scorțișoară
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți cratița de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se amestecă cireșe, caju și ceapă în amestecul de quinoa; se acoperă cu mure și creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Mure
Cireșe
Caju
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite