Mic Dejun Quinoa
Micul dejun Quinoa ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, quinoa, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mic Dejun Quinoa, Mic Dejun Quinoa, și PB, J, & B Quinoa Mic Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați quinoa într-o sită fină și așezați sita într-un castron mare. Acoperiți quinoa cu apă. Folosind mâinile, frecați boabele împreună timp de 30 de secunde; clătiți și scurgeți quinoa. Repetați procedura de două ori.
Combinați quinoa, laptele de cocos, 2 linguri de apă, zahărul brun și sarea într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit, amestecând ocazional. Se amestecă constant amestecul în ultimele 2 minute de gătit.
În timp ce quinoa gătește, întindeți nuca de cocos în fulgi într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor.
Așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de quinoa în fiecare din cele 4 boluri. Completați fiecare porție cu 1/4 cană felii de căpșuni, 1/4 cană felii de banane și 1 lingură nucă de cocos prăjită.