Mic dejun Polenta cu compot cald de fructe de padure

Mic dejun Polenta cu compot cald de fructe de padure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Polenta pentru micul dejun cu compot cald de fructe de pădure. O porție conține 303 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.73 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de mămăligă instantanee, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Mic dejun Polenta cu compot cald de fructe de padure, Mămăligă cremoasă cu compot cald de roșii, și Compot cald de fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti compotul, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați miere, suc, scorțișoară și fructe de pădure; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 5 minute sau până se încălzește bine. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3
Pentru a pregăti polenta, aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie. Adăugați încet polenta, amestecând constant cu un bici. Se amestecă zahărul și sarea și se fierbe 5 minute sau până se îngroașă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Serviți cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista