Mic dejun Polenta cu compot cald de fructe de padure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Polenta pentru micul dejun cu compot cald de fructe de pădure. O porție conține 303 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.73 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de mămăligă instantanee, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Mic dejun Polenta cu compot cald de fructe de padure, Mămăligă cremoasă cu compot cald de roșii, și Compot cald de fructe de pădure.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti compotul, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați miere, suc, scorțișoară și fructe de pădure; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 5 minute sau până se încălzește bine. Păstrați cald.
Pentru a pregăti polenta, aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie. Adăugați încet polenta, amestecând constant cu un bici. Se amestecă zahărul și sarea și se fierbe 5 minute sau până se îngroașă, amestecând constant.