Mic dejun Pizza II

Mic dejun Pizza II
Micul dejun Pizzan II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 714 calorii, 37g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți rulouri de semilună, sos worcestershire, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mic Dejun Pizza, Mic Dejun Pizza, și Mic Dejun Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Aliniați fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 9x13 inci cu rulouri de semilună. Acoperiți rulourile cu cârnați, roșii, ciuperci, 1 cană brânză Cheddar și 1 cană brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor. Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, sosul Worcestershire, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se toarnă amestecul de ou peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Coaceți încă 7 până la 9 minute sau până când ouăle sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din cuptor și presărați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista