Pizza mic dejun reteta ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 48 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. O porție conține 614 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită ouă, sare, apă și cartofi Bruni. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mic Dejun Pizza, Mic Dejun Pizza, și Mic Dejun Pizza.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de făină, drojdia nedizolvată și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Încălziți apa și uleiul până când sunt foarte calde (120 grade până la 130 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se adaugă în amestecul de făină și se bate timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
4
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale. Frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute. (Dacă utilizați Rapid
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
5
Creșteți drojdia, lăsați aluatul să se odihnească în acest moment timp de 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
șuncă Complet Fiartă, Tocată
6
Rulați aluatul în cerc de 12 inci; se pune într-o tigaie de pizza unsă. Sau, pat aluat cu mâinile infainate, apăsând ușor pentru a umple tava de pizza unsa sau foaie de copt. Formați o jantă ciupind marginea aluatului; intepati suprafata cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
7
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit la 450 de grade F pe cel mai mic suport pentru cuptor timp de 8 minute. Reduceți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți pizza din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Top crusta de pizza cu cârnați, maro hash și ceapă. Bateți ouăle, muștarul măcinat, piperul și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Se toarnă peste toppinguri.
11
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Coaceți timp de 16 până la 20 de minute până când ouăle sunt setate și crusta este rumenită.
Sangiovese, Shiraz și Barbera vin sunt alegerile mele de top pentru Pizza pentru micul dejun. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Viticcio Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Viticcio Chianti Classico
Acest Chianti Classico roșu rubiniu are arome de fructe moi, rodii și violete. Impactul asupra palatului este satisfăcător de umplere a gurii, echilibrat plăcut între aciditate și alcool, cu o aftertază de cireșe. Se servește cu mezeluri toscane sau carne de porc.