Mic Dejun Pizza

Mic Dejun Pizza
Pizza mic dejun reteta ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 48 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. O porție conține 614 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită ouă, sare, apă și cartofi Bruni. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mic Dejun Pizza, Mic Dejun Pizza, și Mic Dejun Pizza.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de făină, drojdia nedizolvată și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți apa și uleiul până când sunt foarte calde (120 grade până la 130 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se adaugă în amestecul de făină și se bate timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale. Frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute. (Dacă utilizați Rapid
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Creșteți drojdia, lăsați aluatul să se odihnească în acest moment timp de 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Rulați aluatul în cerc de 12 inci; se pune într-o tigaie de pizza unsă. Sau, pat aluat cu mâinile infainate, apăsând ușor pentru a umple tava de pizza unsa sau foaie de copt. Formați o jantă ciupind marginea aluatului; intepati suprafata cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
7
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit la 450 de grade F pe cel mai mic suport pentru cuptor timp de 8 minute. Reduceți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți pizza din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Top crusta de pizza cu cârnați, maro hash și ceapă. Bateți ouăle, muștarul măcinat, piperul și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se toarnă peste toppinguri.
11
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
12
Coaceți timp de 16 până la 20 de minute până când ouăle sunt setate și crusta este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Barbera vin sunt alegerile mele de top pentru Pizza pentru micul dejun. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Viticcio Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Viticcio Chianti Classico
Viticcio Chianti Classico
Acest Chianti Classico roșu rubiniu are arome de fructe moi, rodii și violete. Impactul asupra palatului este satisfăcător de umplere a gurii, echilibrat plăcut între aciditate și alcool, cu o aftertază de cireșe. Se servește cu mezeluri toscane sau carne de porc.
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista