Mic Dejun Panini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați micul dejun Panini. Această rețetă face 4 porții cu 858 calorii, 27G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 550 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, Brie, ciabatta rolls și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smochine ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Mic Dejun Panini, Mic Dejun Panini, și Omletă Mic Dejun Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați 2 foi de copt cu spray de gătit cu ulei vegetal. Aranjați pancetta într-un singur strat pe fiecare foaie de copt.
Coaceți până la auriu și crocant, aproximativ 10 până la 12 minute.
Pentru gem: într-o cratiță mică, combinați zahărul, apa, smochinele și coniacul (sau sucul de mere) la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească ușor, aproximativ 10 minute.
Se toarnă într-un robot de bucătărie și se adaugă alunele. Amestecați până la neted și gros.
Preîncălziți o presă panini.
Întindeți jumătatea inferioară a fiecărei role cu gemul.
Puneți 4 felii de pancetta gătită deasupra și adăugați 2 felii de brânză.
Așezați jumătatea superioară a ruloului deasupra brânzei. Grătați într-un aparat de panini până când pâinea este prăjită și brânza s-a topit, 4 până la 5 minute. Se răcește ușor și se servește.
-Pentru a prăji alunele, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 8 până la 10 minute până când se prăjește ușor. Se răcește complet înainte de utilizare.
- Pentru o feliere mai ușoară, congelați brânza timp de 15 minute