Mic dejun Pan-friptură cu ouă prăjite și sos de pătrunjel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați micul dejun prăjit cu ouă prăjite și sos de pătrunjel. Această rețetă face 4 porții cu 431 calorii, 34G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, șalotă, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ouă diabolice cu capere prăjite, lămâie și pătrunjel, Ouă de fermă cu Năsturel și sos de pătrunjel, și Ouă ginere: ouă fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un blender, curățați pătrunjelul, apa, șalota, cimbru și 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline la cuptor timp de 10 minute.
Adăugați slănina în tigaie și coaceți timp de 12 minute, sau până când grăsimea este redată și slănina este ușor crocantă.
Transferați slănina pe o farfurie.
Adăugați cartofii în tigaie și întoarceți-i pentru a-i acoperi cu grăsimea; condimentează cu sare și piper.
Coaceți cartofii timp de 15 minute, sau până se înmoaie și se rumenesc ușor; se transferă pe farfurie cu slănina.
Puneți tigaia la foc moderat. Crăpați 4 ouă în tigaie și prăjiți-le timp de 2 minute pe fiecare parte, până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă curgătoare (sau până când sunt făcute după bunul plac).
Transferați ouăle în 2 farfurii și repetați cu restul de 4 ouă. Lingurați slănina și cartofii alături de ouă și dollop sosul de pătrunjel deasupra.
Faceți înainte: sosul de pătrunjel poate fi refrigerat peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Recomandare de vin: un Tempranillo spaniol moale, fructat și tânăr va rezista la slănina sărată și va contrasta cu ouăle greu de asortat de aici. Încercați ediția limitată Bodegas Ramon Bilbao Tempranillo Rioja din 1999 sau Heredad Ugarte Rioja Crianza din 1998.