Micul dejun Hash ar putea fi doar rețeta fără gluten și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 136 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Andouille Sausage and Potato Hash , Corned Beef Hash cu Kale și Harvest Hash .
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente. Într-o tigaie mare antiaderență, topește untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de cartofi. Gatiti si amestecati 15-16 minute sau pana cand cartofii sunt usor rumeniti.