Mic dejun cu mere și Cheddar-Burger cu cârnați
Reteta de mere și Cheddar mic dejun-cârnați Burger ar putea satisface pofta American în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 665 calorii, 24g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brioșe, sirop de arțar, măr tartă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mărul tartă, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Mere Rapidă Și Ușoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați cheddar de mere și straturi de mic dejun cu cârnați, Mere-Cârnați-Cheddar Mic Dejun Coace, și Cârnați de pui, mere și Cheddar mic dejun coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți cârnații în 4 porții egale. Formați fiecare porție într-o pastă groasă de 1/4 inch, cu un diametru de aproximativ 1/2 inch mai lat decât brioșele englezești. Folosind degetul mare, faceți o adâncitură superficială de 1 inch lățime în centrul fiecărui tort, așezați-le pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f). Între timp, feliați mărul în runde (1/2-inch grosime). Puneți deoparte cele 4 felii cele mai largi, îndepărtând orice semințe, după cum este necesar. Salvați orice felii de mere suplimentare pentru o altă utilizare.Când grătarul este gata, folosiți clești pentru a freca grătarul cu mai multe straturi de prosoape de hârtie înmuiate în ulei vegetal. Folosind o spatulă plată, transferați cele 4 felii de mere și chiftelele de cârnați (cu indentare în sus) pe grătar și acoperiți grătarul. Gatiti netulburat (nu apasati pe torturi) pana cand apar semne de gratar pe fundul torturilor si merelor, aproximativ 3 pana la 4 minute.Întoarceți prăjiturile și merele și periați-le cu siropul de arțar măsurat, folosind totul. Acoperiți grătarul și gătiți până când prăjiturile sunt fierte și merele s-au înmuiat ușor, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Scoateți pe o farfurie curată și cortați liber cu folie.
Așezați brioșele tăiate în jos pe grătar și prăjiți până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți brioșele și distribuiți uniform brânza între toate jumătățile de brioșă. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când brânza s-a topit, încă aproximativ 3 minute.
Eliminați la o lucrare surface.To asamblați, Așezați 1 tort de cârnați și 1 felie de mere pe 4 din jumătățile de brioșă; deasupra cu restul de 4 jumătăți.
Serviți imediat, trecând sirop de arțar suplimentar pe lateral.