Mic Dejun Crocant Pita
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 480 calorii. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crispy pita BLT ' s, Pita Crocantă De Năut, și Mic dejun Torta (Sandwich de mic dejun Mexican cu ouă, carne de porc crocantă și fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Periați fiecare parte a pâinii pita cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și grătați 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când sunt crocante.
Scoateți din grătar și răciți ușor. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare. Crăpați ouăle direct în tigaie și gătiți până când albusurile sunt setate, 2 până la 3 minute.
Combinați brânza mascarpone, coaja de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un bol mic. Intr-un bol mediu, amestecati impreuna 3 linguri ulei de masline, zeama de lamaie, 1 lingurita sare si 1/2 lingurita piper pana se omogenizeaza.
Adăugați rucola și aruncați până se acoperă.
Întindeți fiecare pita cu 2 linguri de amestec de mascarpone. Împărțiți prosciutto deasupra. Împărțiți rucola și movila deasupra prosciutto-ului. Așezați cu grijă un ou prăjit deasupra fiecărei pita. Condimentează ouăle cu un vârf de sare și piper și servește.
Fotografie de Kat Teutsch