Mic Dejun Crocant Pita

Mic Dejun Crocant Pita
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 480 calorii. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crispy pita BLT ' s, Pita Crocantă De Năut, și Mic dejun Torta (Sandwich de mic dejun Mexican cu ouă, carne de porc crocantă și fasole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Periați fiecare parte a pâinii pita cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și grătați 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți din grătar și răciți ușor. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare. Crăpați ouăle direct în tigaie și gătiți până când albusurile sunt setate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Combinați brânza mascarpone, coaja de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un bol mic. Intr-un bol mediu, amestecati impreuna 3 linguri ulei de masline, zeama de lamaie, 1 lingurita sare si 1/2 lingurita piper pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați rucola și aruncați până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
6
Întindeți fiecare pita cu 2 linguri de amestec de mascarpone. Împărțiți prosciutto deasupra. Împărțiți rucola și movila deasupra prosciutto-ului. Așezați cu grijă un ou prăjit deasupra fiecărei pita. Condimentează ouăle cu un vârf de sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
MascarponeMascarpone
ProsciuttoProsciutto
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
7
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista