Mic Dejun Consistent Cu O Tigaie
Micul dejun consistent cu o tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 293 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ardei gras, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Foaie Pan Mic Dejun Fajitas, Mic Dejun Consistent La Țară, și Pâine Prăjită Copioasă Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Se scurge, se răcește și se toacă.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Adăugați ceapa, ardeii, usturoiul, roșiile și cartofii. Condimentează cu sare și piper și gătește până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Presărați amestecul de legume cu brânză. Crăpați ouăle în tigaie la câțiva centimetri distanță. Acoperiți tigaia și lăsați ouăle să gătească la fermitatea dorită.
Scoateți tigaia de pe foc și serviți.