Mic Dejun Caserola

Mic Dejun Caserola
Micul dejun caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 439 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, ceapă, chipsuri de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mic dejun de vacanță: caserola de mic dejun Croissant cu șuncă și brânză, Mic dejun pentru cină caserola: o caserolă ușoară hashbrown, și Mic Dejun Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați supa nediluată, smântâna, maronii de hash, puiul cubat și șunca, ceapa și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
SupăSupă
șuncășuncă
2
Se toarnă într-o tigaie ușor unsă de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute. Acoperiți cu firimituri și stropiți cu unt topit sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista