Mic Dejun Bruschetta
Micul dejun Bruschetta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 135 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de baghetă, înlocuitor de ou lichid, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mic Dejun Bruschetta, Mic Dejun Bruschetta, și Mic Dejun Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Puneți untul într-un castron mic pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde până se topește, aproximativ 15 secunde. Pune deoparte.
Folosind un cuțit ascuțit zimțat, tăiați cu grijă bagheta în 16 felii groase de jumătate de inch. (Aruncați capetele sau rezervați pentru o altă utilizare.) Pulverizați o foaie mare de copt cu spray antiaderent și așezați uniform pâinea pe foaie.
Folosind o perie de patiserie, periați uniform fiecare felie de pâine cu unt topit și presărați cu praf de usturoi.
Coaceți în cuptor până când este cald și crocant, aproximativ 8 minute.
Între timp, aduceți o tigaie pulverizată cu spray antiaderent la foc mediu-mare pe aragaz.
Adăugați înlocuitor de ou și amestecați până când este gătit în cea mai mare parte, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșii și busuioc în tigaie și continuați să amestecați până când sunt fierte complet, aproximativ 1 minut.
Distribuiți uniform amestecul de ouă amestecate între feliile de pâine coapte. Dacă doriți, condimentați cu sare și piper. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.