Miami Burger
Miami Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 732 calorii, 51G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, muștar dijon, curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până muraturi mărar ai putea urma acest curs principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Miami Margarita, Miami Halibut, și Miami Dogs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați fiecare porție într-un burger gros de 3/4 inci și faceți o depresiune profundă în centru cu degetul mare. Condimentează ambele părți ale fiecărui burger cu sare și piper.
Încălziți uleiul din tigaie sau grătarul la foc mare până când uleiul începe să strălucească. Gatiti burgerii pana se rumenesc si usor carbonizati pe prima parte, aproximativ 3 minute pentru carnea de vita si 5 minute pentru curcan. Flip peste burgeri. Gătiti burgerii de vită până se rumenesc și ușor carbonizați pe a doua parte, 4 minute pentru rare medii (3 minute dacă se topesc cu brânză) sau până când sunt gătite la gradul dorit de coacere. Gatiti burgerii de curcan pana cand sunt fierti pe tot parcursul, aproximativ 5 minute pe a doua parte.
Adăugați brânza, dacă folosiți, pe vârfurile burgerilor în ultimul minut de gătit și acoperiți cu un capac de însăilare, închideți capacul grătarului sau cortați burgerii cu folie de aluminiu pentru a topi brânza.
Combinați maioneza și usturoiul prăjit într-un bol mic și condimentați cu sare și piper după gust.
Întindeți ambele părți ale fiecărui coc cu maioneza și muștarul.
Așezați o felie de brânză pe fiecare fund de chiflă, așezați un burger deasupra, apoi acoperiți burgerul cu o felie de șuncă, o altă felie de brânză și câteva felii de murături. Acoperiți cu blaturile de COC.
Gătiti burgerii pe o presă sandwich sau înfășurați burgerii în folie de aluminiu și gătiți într-o tigaie fierbinte la foc mare (puneți o tigaie grea deasupra burgerilor pentru a le apăsa) până se rumenesc și brânza s-a topit, aproximativ 1 1/2 minute pe parte.