Mezeluri cu varza si Saut de porumb 4

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații cu varză și porumb saut. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 704 calorii, 27G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, piper, jumătate de varză de cap și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Mezeluri cu varza si Saut de porumb 4, Zucchini de porumb proaspăt și sote de varză Napa, și Sote De Varză De Porc.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Înțepați cârnații cu o furculiță și gătiți, întorcându-vă ocazional, până se rumenesc peste tot și fierte, 10 până la 12 minute.
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați varză și ceapă; gatiti, amestecand ocazional, 5 minute.
Adăugați oțet și gătiți, amestecând ocazional, până când varza este doar fragedă, încă 3 până la 4 minute.