Meyer Lemon Souffl
Meyer Lemon souffl ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, amidon de porumb, lămâi meyer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de Kale tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), Meyer lamaie gustare tort cu lamaie crema de branza glazura #SundaySupper, și Tort de șifon Meyer cu lămâie și ulei de măsline cu caș de mac de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 2 1/2 lingurițe coaja și ream 1/3 cană plus 1/2 cană suc din lămâi; deoparte.
Unt ușor 6 ramekins, 1 1/4-la 1 1/2-Dimensiune ceașcă. Spațiu uniform într-o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci.
Topiți 4 linguri de unt într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare.
Bateți în făină, apoi jumătate și jumătate și 1/3 cană zahăr granulat.
Bateți constant până când amestecul ajunge la fierbere; se fierbe 30 de secunde.
Bateti in 1/3 cana suc de lamaie, galbenusuri si 2 lingurite coaja de lamaie.
În vasul unui mixer, bateți albușurile de ou până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și bateți până se formează vârfuri moi. Bateți în 1/3 cană de zahăr granulat, 1 lingură la un moment dat, doar până când albii țin vârfuri drepte, lucioase atunci când bătăile sunt ridicate.
Se amestecă aproximativ 1 cană de albușuri de ou în amestec de gălbenuș, apoi se îndoaie ușor amestecul de gălbenuș în albușuri până nu rămân dungi. Se amestecă uniform în ramekins (vor fi pline).
Pentru o textură cremoasă, coaceți într-un cuptor de 375 până când se fixează ușor (când se agită ușor, sufletele ar trebui să se onduleze doar în centru), 12 până la 13 minute. Pentru o textură mai uscată, coaceți 20 de minute.
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 2 litri, combinați amidonul de porumb și 6 linguri de zahăr granulat. Se amestecă restul de 1/2 cană de suc de lămâie. Se amestecă la foc mediu-mare până la barbotare, 3 până la 5 minute. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de coajă de lămâie.
Cerneti zaharul pudra peste suflete. La masă, lingurați o gaură în centrul fiecărui suflet și turnați în sos.