Mexican Brunch Coace
Mexican Brunch coace necesită aproximativ 14 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 59 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, brânză habanero heat, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 29%. Rețete similare sunt Caserola De Brunch Mexicană, Brunch Ou Coace, și Ou Brunch Coace.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; top cu brânză.
Bateti ingredientele rămase până la amestec; se toarnă peste amestec hash maro. La frigider peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți caserola, neacoperită, 55 min. până la 1 oră sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 5 min. înainte de servire.