Meuniere de talpă cu sos Balsamic de unt brun

Meuniere de talpă cu sos Balsamic de unt brun
Sole Meuniere cu sos Balsamic de unt brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 524 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lămâie, sare și piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Meuniere de talpă cu sos Balsamic de unt brun, Meuniere De Talpă Cu Sos De Caper De Unt Rumenit, și File De Talpă Cu Un Sos De Trandafir Cu Unt Brun.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fileurile în lapte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
2
Se scoate din lapte și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
3
Condimentează fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat în fiecare dintre cele 2 tigăi mari de sote până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Puneți făina într-un vas superficial și condimentați cu sare și piper. Dragați fileurile în făină, scuturând orice exces de făină. Scufundați fileurile înapoi în lapte și apoi din nou în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
6
Așezați fileurile în tigăi de sote și gătiți la foc mediu timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și sunt crocante.
7
Transferați fileurile din tigăi într-un platou, presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
8
Ștergeți tigaia curată și adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se încălzește până când untul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
11
Se toarnă sosul peste pește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
12
Se ornează cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru talpă. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. August Kesseler Daily August trocken Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
Cotidianul August Pinot Noir se deschide cu un parfum subtil de cireș negru și afine, asociat cu aroma delicioasă de cassis și ardei roșu. În gură se prezintă ca proaspăt și fructat, cu tensiune pe palat și lungime fină. Este o expresie elegantă a Rheingau Pinot Noir.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista