Meuniere De Pește Cu Capere

Meuniere De Pește Cu Capere
Meuniere de pește cu capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $18.29 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 2713 calorii, 184g de proteine, și 175g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați capere, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Meuniere De Pește Cu Capere, Fripturi de pește cu măsline și capere, și Tagine de pește cu roșii, capere și scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Pentru pește: setați cuptorul la 200 de grade și puneți o placă rezistentă la căldură în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați făina într-un vas de copt. Condimentați fileurile de pește uscate cu sare și piper, lăsați deoparte 5 minute sau până când umezeala apare la suprafață.Se acoperă peștele cu făină, se scutură orice exces și se lasă deoparte pe o coacere sheet.In o tigaie mare (12 inch) antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Adăugați 1 lingură de unt și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați două fileuri cu pielea în sus, în tigaie și reduceți focul la mediu ridicat. Gatiti pestele fara sa-l distubati, aproximativ 3 minute, sau pana cand marginile sunt opace si fundul este auriu.Întoarceți cu grijă peștele (este posibil să aveți nevoie de două spatule pentru a face acest lucru fără a-l rupe) și continuați să gătiți încă două minute sau până când partea cea mai groasă se desprinde atunci când este introdusă o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie din oțel inoxidabil la foc mediu până când untul se topește.Continuați să gătiți, învârtind tigaia, până când untul se rumeneste și miroase a Nucă, cu aproximativ 1 - 1 1/2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Scoateți peștele din cuptor și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați sucul de lămâie și caperele în untul rumenit, rotiți pentru a combina. Gustați sosul de unt, adăugați sare sau piper după gust. Puneți sosul de unt peste pește și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate93
Revista