Meu Amish prieten ' s Caramel porumb
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă porumbul Caramel al prietenului meu Amish. Această rețetă servește 28 și costă 2,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1051 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, margarină, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Prietenul fasolei roșii și orezului unui prieten, Rulouri de scorțișoară de dovleac Amish cu glazură de Caramel, și Supă De Porumb De Pui Amish.
Instrucțiuni
Așezați floricelele popped în două tigăi de copt unse puțin adânc. Puteți folosi tigăi de prăjit, tigăi cu jeleu sau tigăi de prăjit de unică folosință.
Adăugați alunele la porumbul popped dacă utilizați. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Combinați zahărul brun, siropul de porumb, margarina și sarea într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând suficient pentru a se amesteca. Odată ce amestecul începe să fiarbă, fierbeți timp de 5 minute amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă bicarbonatul de sodiu și vanilia. Amestecul va fi ușor și spumos. Se toarnă imediat peste floricelele din tigăi și se amestecă pentru a acoperi. Nu vă faceți griji prea mult în acest moment cu privire la acoperirea întregului porumb.
Coaceți timp de 1 oră, îndepărtând tigăile și oferindu-le fiecăruia o agitare bună la fiecare 15 minute. Căptușiți blatul cu hârtie cerată. Aruncați porumbul pe hârtia cerată și separați bucățile. Se lasă să se răcească complet, apoi se păstrează în recipiente etanșe sau pungi resigilabile.