Mestec de ciocolată și nuci fără coacere
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, ciocolata și nuci de mestecat fără coacere ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 48 și costă 12 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 103 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci, zahăr, unt de arahide și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 13%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chewy Choco-Nut Triangles, Choco-Cherry-Nut Cookie Pizza și No-Bake Cool Mint Cookies Chews.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert ciocolata, zahărul și laptele; se fierbe 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; adăugați unt, unt de arahide, vanilie, ovăz și nuci.
Puneți cu linguri pe hârtie cerată. Se lasă să se întărească, aproximativ 20 de minute, înainte de a desprinde hârtia.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.