Mesquite Cotlet De Porc Normandia

Mesquite Cotlet De Porc Normandia
Mesquite cotlet de porc Normandia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 420 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 3,41 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pătrunjel, mere Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc Mesquite cu cartofi prăjiți cu parmezan, Carne De Porc Normandia, și Cotlet De Porc Normandia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți coapsa de porc pentru a îndepărta reziduurile și uscați cu prosoape de hârtie. Frecați cu condimentele mesquite. Apoi combinați cuișoarele măcinate, scorțișoara, ienibaharul și zahărul și frecați și pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Carne De PorcCarne De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Lăsați să stea la frigider cel puțin 2 ore.
3
Așezați shiitakes uscate într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte timp de aproximativ 20 până la 30 de minute pentru a rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare cu mânere sigure pentru cuptor. Sear cotlet de porc pe toate părțile și friptură în cuptor până la furculiță-licitație, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți din cuptor, transferați coapsa de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
În ultimele 30 de minute ale timpului de gătire pentru carnea de porc face sosul. Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați merele și turnați sherry-ul, acoperiți și lăsați să gătească până când merele încep să se înmoaie, aproximativ 10 până la 15 minute. Strecurați ciupercile prin prosoape de hârtie și rezervați lichidul de înmuiere într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Bateți amidonul de porumb în lichidul de înmuiere împreună cu pudra de muștar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Adăugați amestecul lichid de înmuiere în mere și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
12
Lăsați să gătească câteva minute pentru a lăsa aromele să se integreze, apoi scoateți-le de pe foc, reglați sarea și piperul după cum este necesar și păstrați-le acoperite într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
13
Se taie carnea de porc în jos și se transferă într-un vas de servire. Se toarna sosul si merele peste carne si se garniseste cu crengute de patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista