Mesa Grill ' s conopidă-Verde Chile Gratin
Mesa Grill ' s conopidă-Verde Chile Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați conopida, făina, laptele și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Sos De Friptură Mesa Grill, Bobby Flay ' s 'mesa Grill carte de bucate' : condiment Crusted benzi friptură, și Gratin De Cartofi Cu Chile Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 10 x 10 x 2 inci cu 1 lingură de unt. Pune deoparte.
Așezați laptele într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Topiți untul rămas într-o cratiță medie la foc mediu.
Se adaugă făina și se amestecă până se combină cu untul.
Lăsați amestecul de făină să gătească aproximativ 60 de secunde, nu lăsați-l să se întunece. Bateți încet laptele fierbinte și continuați să bateți până când amestecul începe să se îngroașe.
Lăsați sosul să gătească cel puțin 4 până la 5 minute, amestecând constant.
Scoateți sosul de pe foc și bateți în cricul Monterey, cașcavalul Cheddar și parmezanul până când este ușor neted, condimentați bine cu sare și piper.
Așezați conopida într-un castron mare, adăugați sosul de brânză și poblano și amestecați până se combină.
Transferați amestecul în tigaia pregătită și puneți blatul cu brânza de capră.
Coaceți până când conopida este fragedă și blatul este ușor auriu, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.