Merluciu Prăjit În Stil Portughez

Merluciu Prăjit În Stil Portughez
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete în cutia de rețete, merluciul prăjit în stil portughez ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 719 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, căței de usturoi, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Merluciu prăjit cu salată de cartofi de mărar, Merluciu prăjit cu salată de cartofi de mărar, și Rețetă De Merluciu Prăjit În Tigaie Cu Polentan Și Spanac Ofilit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți cratița pe jumătate cu apă și aduceți-o la fiert la foc mare. Marcați un x la baza fiecărei roșii cu un cuțit mic. Coborâți roșiile în apă clocotită până când pielea se desparte, aproximativ 30 de secunde. Puneți-le în apă cu gheață după albire pentru a opri gătitul. Cojiți piei de roșii și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți semințele, tăiați roșiile într-o așchie de 1/3 inch (julienne) și puneți-le deoparte. Vor fi aproximativ 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Ar trebui să începeți sosul cu aproximativ 15 minute înainte de a dori să serviți peștele, așa că începeți să încălziți tigaia mai mare (pentru pește) la foc mediu, în același timp în care începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți tigaia mai mică la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline (3 linguri) și frunzele de dafin. Gatiti frunzele de dafin pana se rumenesc usor, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ienibaharul și usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând continuu cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Se adaugă ardeiul gras și ceapa și se sotează, amestecând frecvent, până când legumele sunt aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați roșiile, vinul alb și măslinele. Fierbeți până când sosul este parfumat și s-a îngroșat ușor, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Chiar înainte de a adăuga roșiile în sos, adăugați uleiul de măsline (1/4 cană) în tigaia mare preîncălzită. Condimentați rapid toate fileurile cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Întindeți făina de porumb într-un castron puțin adânc și dragați porțiunile de pește în făina de porumb, câte 1, apăsând pentru a face făina de porumb să adere și apoi scuturând ușor excesul. Lucrați rapid și puneți fiecare file în ulei fierbinte în timp ce le pregătiți. De îndată ce făina de porumb pare să se întunece, reduceți puțin căldura. Cheia este să le gătiți uniform, astfel încât atunci când întoarceți fileul, să fie un maro auriu perfect. Va dura aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Cu cât peștele este mai gros, cu atât ar trebui să-l gătiți mai lent. Întoarceți fileurile și gătiți încă 3 sau 4 minute până când sunt crocante și se rumenesc. Folosind o spatulă cu fante, transferați peștele pe farfurii individuale sau pe un platou. Împărțiți sosul drapând o cantitate mică de sos gros peste pește și lingând sosul rămas în jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Merluciu funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio, și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista