Merluciu Prăjit În Stil Portughez

Merluciu Prăjit În Stil Portughez
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete în cutia de rețete, merluciul prăjit în stil portughez ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 719 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, căței de usturoi, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Merluciu prăjit cu salată de cartofi de mărar, Merluciu prăjit cu salată de cartofi de mărar, și Rețetă De Merluciu Prăjit În Tigaie Cu Polentan Și Spanac Ofilit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți cratița pe jumătate cu apă și aduceți-o la fiert la foc mare. Marcați un x la baza fiecărei roșii cu un cuțit mic. Coborâți roșiile în apă clocotită până când pielea se desparte, aproximativ 30 de secunde. Puneți-le în apă cu gheață după albire pentru a opri gătitul. Cojiți piei de roșii și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți semințele, tăiați roșiile într-o așchie de 1/3 inch (julienne) și puneți-le deoparte. Vor fi aproximativ 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Ar trebui să începeți sosul cu aproximativ 15 minute înainte de a dori să serviți peștele, așa că începeți să încălziți tigaia mai mare (pentru pește) la foc mediu, în același timp în care începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți tigaia mai mică la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline (3 linguri) și frunzele de dafin. Gatiti frunzele de dafin pana se rumenesc usor, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ienibaharul și usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând continuu cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Se adaugă ardeiul gras și ceapa și se sotează, amestecând frecvent, până când legumele sunt aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați roșiile, vinul alb și măslinele. Fierbeți până când sosul este parfumat și s-a îngroșat ușor, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Chiar înainte de a adăuga roșiile în sos, adăugați uleiul de măsline (1/4 cană) în tigaia mare preîncălzită. Condimentați rapid toate fileurile cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Întindeți făina de porumb într-un castron puțin adânc și dragați porțiunile de pește în făina de porumb, câte 1, apăsând pentru a face făina de porumb să adere și apoi scuturând ușor excesul. Lucrați rapid și puneți fiecare file în ulei fierbinte în timp ce le pregătiți. De îndată ce făina de porumb pare să se întunece, reduceți puțin căldura. Cheia este să le gătiți uniform, astfel încât atunci când întoarceți fileul, să fie un maro auriu perfect. Va dura aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Cu cât peștele este mai gros, cu atât ar trebui să-l gătiți mai lent. Întoarceți fileurile și gătiți încă 3 sau 4 minute până când sunt crocante și se rumenesc. Folosind o spatulă cu fante, transferați peștele pe farfurii individuale sau pe un platou. Împărțiți sosul drapând o cantitate mică de sos gros peste pește și lingând sosul rămas în jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Merluciu funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio, și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista