Merișoare Cu Zahăr
Merișoarele cu zahăr ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție conține 247 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 9 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână afine, zahăr granulat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Afine Zaharoase Cu Vanilie-Portocale, Afine Zaharoase Cu Vanilie-Portocale, și Tort de zară cu merișoare cu zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul granulat și apa într-o cratiță mică la foc mic, amestecând amestecul până se dizolvă zahărul. Se aduce la foc mic; se ia de pe foc. (Nu fierbeți sau afinele pot apărea atunci când sunt adăugate.) Se amestecă afine; se toarnă amestecul într-un castron. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți afinele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid înmuiat, dacă doriți.
Așezați zahărul superfin într-un vas superficial.
Adăugați afinele, rulând pentru a acoperi cu zahăr.
Întindeți afine cu zahăr într-un singur strat pe o foaie de copt; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră sau până se usucă.
Notă: lichidul de înmuiere se agață de fructe de pădure și ajută zahărul să adere. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros timp de până la o săptămână.