Merguez picant cu spanac și fasole albă
Merguez picant cu spanac și fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 771 calorii, 41G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. Un amestec de nucșoară, harissa, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Încercați Merguez picant cu spanac și fasole albă, Spanac Cu Roșii, Fasole Albă Și Rețetă De Spanac, și Fasole albă și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Nota bucătarului: pentru televiziune, Daniel Boulud a înlocuit mazărea uscată cu mazărea cannellini.
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o oală largă din fontă sau cuptor olandez la foc mare.
Adăugați spanacul, încetul cu încetul, și gătiți, amestecând continuu, până când tot spanacul s-a ofilit și s-a rumenit ușor și tot lichidul s-a evaporat, 20 până la 30 de minute.
Adăugați ceapa, usturoiul, menta, coriandrul, harissa (sau cayenne), piperul negru și pudra cu patru condimente și gătiți, amestecând, timp de 5 minute.
Se toarnă 4 căni de apă și se adaugă fasolea cannellini (sau mazărea cu ochi negri). Se amestecă, se aduce la foc mic și se acoperă. Se fierbe la cuptor timp de 2 ore sau până când fasolea este aproape fragedă.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Căutați merguez pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Amestecați sucul de lămâie în fasole și așezați merguez-ul ars deasupra. Acoperiți și continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă și cârnații sunt fierți, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Condimentează cu sare după gust.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea curată, măcinați mărunt cuișoarele și piperul negru împreună.
Se transferă într-un castron și se combină cu nucșoara și ghimbirul.