Merguez picant cu spanac și fasole albă

Merguez picant cu spanac și fasole albă
Merguez picant cu spanac și fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 771 calorii, 41G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. Un amestec de nucșoară, harissa, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Încercați Merguez picant cu spanac și fasole albă, Spanac Cu Roșii, Fasole Albă Și Rețetă De Spanac, și Fasole albă și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Nota bucătarului: pentru televiziune, Daniel Boulud a înlocuit mazărea uscată cu mazărea cannellini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut UscatNăut Uscat
MazăreMazăre
3
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o oală largă din fontă sau cuptor olandez la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați spanacul, încetul cu încetul, și gătiți, amestecând continuu, până când tot spanacul s-a ofilit și s-a rumenit ușor și tot lichidul s-a evaporat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
6
Adăugați ceapa, usturoiul, menta, coriandrul, harissa (sau cayenne), piperul negru și pudra cu patru condimente și gătiți, amestecând, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
HarissaHarissa
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
MentăMentă
7
Se toarnă 4 căni de apă și se adaugă fasolea cannellini (sau mazărea cu ochi negri). Se amestecă, se aduce la foc mic și se acoperă. Se fierbe la cuptor timp de 2 ore sau până când fasolea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole CannelliniFasole Cannellini
FasoleFasole
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Căutați merguez pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Amestecați sucul de lămâie în fasole și așezați merguez-ul ars deasupra. Acoperiți și continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă și cârnații sunt fierți, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CârnațiCârnați
FasoleFasole
SareSare
11
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
12
Într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea curată, măcinați mărunt cuișoarele și piperul negru împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
CafeaCafea
13
Se transferă într-un castron și se combină cu nucșoara și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista