Merguez-cozi de miel condimentate cu naut

Merguez-cozi de miel condimentate cu naut
Merguez-Spiced miel Shanks cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 606 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, semințe de coriandru, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Shanks De Miel Rubin Condimentat, Cozi de miel condimentate lipicioase, și Cozi de miel condimentate dulci cu gutui.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen, fenicul și coriandru la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut; lasa sa se raceasca complet. Măcinați semințele într-o râșniță de condimente, apoi transferați într-un recipient etanș. Se amestecă ardeiul, piperul negru, zahărul, condimentul și cayenne și se acoperă amestecul de condimente merguez până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Condimentează mielul cu sare și dragă în făină, scuturând excesul. Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați 4 din gambele de miel și gătiți la foc moderat, rotind frecvent, până se rumenesc bine peste tot, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
5
Transferați cozile de miel pe o farfurie și repetați cu restul de 4 cozi. Aruncați toată grăsimea din caserolă, cu excepția a 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
6
Reduceți căldura la moderat.
7
Adăugați ceapa în caserolă și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, 5 minute. Se amestecă 4 linguri din amestecul de condimente împreună cu pasta de roșii și se fierbe până se aromează, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați 1 cană de bulion de pui și răzuiți bucățile rumenite de pe fundul oalei. Se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Întoarceți mielul în caserolă și turnați orice sucuri acumulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10
Adăugați năutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
11
Se toarnă suficient din bulionul de pui pentru a acoperi carnea și se aduce la foc mic. Acoperiți caserola și transferați-o în cuptor. Fierbeți gambele timp de 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă și se îndepărtează de oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați gambele de miel fierte pe un platou mare și adânc. Folosind o lingură mare, îndepărtați grăsimea de pe suprafața sosului. Puneți sosul peste cozi și serviți, trecând harissa la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
HarissaHarissa
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista