Mere și pere fripte cu rozmarin
Fript mere și pere cu rozmarin este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 105 calorii. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână pere bosc, rozmarin, mere delicioase aurii și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Feta friptă cu pere de scorțișoară caramelizate, Pere braconate de pui cu carne de porc friptă, și Mere Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți 2 foi mari de copt cu ulei de măsline. Aruncați ușor mere, pere, 1/4 cană de ulei și rozmarin tocat într-un castron mare. Aranjați fructele într-un singur strat pe foi. Se fierbe până când fructele sunt fragede și marginile încep să se rumenească, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea și întoarcerea foilor pentru o rumenire uniformă, aproximativ 5 minute.
Transferați fructele pe platou.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)