Mere și morcovi prăjiți cu arțar

Mere și morcovi prăjiți cu arțar
Mere și morcovi prăjiți cu arțar este un fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 382 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere nefiltrat, morcovi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Morcovi și mere glazurate cu arțar, Salată mixtă de verdeață cu mere, morcovi, nuci pecan bomboane și parmezan acoperit cu vinetă de arțar-muștar, și Mere, ceapă și morcovi prăjiți cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați bine toate ingredientele.Aranjați într-un singur strat într-o foaie de copt suficient de mare pentru a ține toate ingredientele într-un singur strat.Acoperiți ușor cu folie și coaceți aproximativ 45 de minute.Verificați dacă toate legumele sunt fragede, iar sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Transferați amestecul într-un platou de servire și serviți fierbinte.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista