Mere și morcovi prăjiți cu arțar

Mere și morcovi prăjiți cu arțar
Mere și morcovi prăjiți cu arțar este un fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 382 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere nefiltrat, morcovi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Morcovi și mere glazurate cu arțar, Salată mixtă de verdeață cu mere, morcovi, nuci pecan bomboane și parmezan acoperit cu vinetă de arțar-muștar, și Mere, ceapă și morcovi prăjiți cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați bine toate ingredientele.Aranjați într-un singur strat într-o foaie de copt suficient de mare pentru a ține toate ingredientele într-un singur strat.Acoperiți ușor cu folie și coaceți aproximativ 45 de minute.Verificați dacă toate legumele sunt fragede, iar sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Transferați amestecul într-un platou de servire și serviți fierbinte.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista