Mere prăjite și cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați merele prăjite și cartofii dulci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 414 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi dulci, coajă portocalie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bine. Încercați Cartofi dulci prăjiți și mere, Cartofi Dulci Și Mere Prăjite Balsamic, și Rozmarin mere prăjite și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii dulci decojiți în cuburi de 1 inch.
Tăiați merele decojite în felii groase de 1/2 inci.
Se amestecă împreună untul topit, zahărul brun și coaja portocalie rasă într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar până se amestecă.
Adăugați cartofi dulci cubați și mere feliate. Sigilați sacul și aruncați-l pentru a acoperi.
Așezați amestecul de cartofi într-un singur strat într - o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci, căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Se presară cu sare și piper.
Coaceți la 400 timp de 30 până la 35 de minute sau până când cartofii și merele sunt fragede și ușor rumenite.