Mere Prăjite Germane

Mere Prăjite Germane
Merele prăjite germane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 156 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere tarte, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cârnați Germani Cu Mere, Varză Murată Și Ceapă, Rotkohl German - varză roșie condimentată cu mere și vin, și Mini pufuri de clătite germane cu mere de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu până când spuma dispare. Gatiti si amestecati ceapa pana devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați merele și gătiți și amestecați până când ceapa și merele încep să se rumenească și merele sunt moi, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se presară sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista