Mere De Caramel De Vin Roșu
Merele de Caramel de vin roșu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 365 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 407 de fani. Mergeți la magazin și ridicați mere mcintosh, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Vin Fiert-Mere Braconate, și Mere coapte în vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți un băț de lemn pe jumătate în fiecare măr la capătul tulpinii. Tapetați o tavă cu hârtie de ceară și ungeți ușor hârtia.
Se fierbe vinul într-o cratiță mică la foc mediu până se reduce la 1/2 cană, 8 până la 10 minute.
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără agitare, tigaie vartej ocazional, astfel încât culorile caramel uniform, până la chihlimbar închis.
Adăugați vin redus (amestecul va bule și abur) și rotiți tigaia.
Se adaugă smântână și se fierbe la foc mic, amestecând, până se încorporează, apoi se continuă să se fierbe până când termometrul înregistrează 238 F.
Se ia de pe foc și se răcește la 200 F.
Ținând merele de bețișoare, înmuiați-le în caramel și rotiți-le pentru a acoperi, lăsând excesul să picure, apoi țineți merele în sus (capătul bățului în jos) timp de aproximativ 15 secunde pentru a permite mai mult caramel să se așeze pe mere. Puneți merele caramel, lipiți-le cu fața în sus, pe hârtie de ceară unsă și lăsați să stea până când caramelul se întărește, aproximativ 30 de minute.